weddingcrashers-001Juorut.com juotui taas musiikin viettelemäksi ja vinkattiin keikalle. Nouseva indie/rock -bändi Wedding Crashers heitti todella undergroundia keikkaa Helsingin Lepakkomiehen kellarissa. Meininki oli sitä vanhaa hyvää aikaa jo tapahtuessaan.

“Lepakkomiehen keikka oli villein tähän mennessä”, Pepe, hevosravien ystävä ja bändin jäsen hehkuttaa. Kyse ei ole Owen Wilsonin romattisesta komediasta tai huumorintajuisesta hääorkesterista, vaan ihan pirun kovasta indie rokista. WC on vieläpä toistaiseksi ”witun cool”, sillä levysoppariakaan ei ole vielä allekirjoitettu. -”Soppari tulee tässä noin puolen vuoden sisään kun saadaan fiilistä keiden kanssa sitä olisi hauskinta tehdä.” Yhtiöt toiensa perään ovat Pepen mukaan kosiskelleet levytyksellä. “On todella tärkeetä, että ne ovat mukavia tyyppejä jotka meidän avulla sitten rahoiksi iskevät”, bändi toteaa.

weddingcrashers-001

Juorukansalle terveiset! -Wedding Crashers

Vantaalainen Wedding Crashers on kolmen äijän yhtye, joka sai alkunsa ortopedien hiihtopäivillä Puolan Gdyniassa (eli tullut ideoiduksi vahvan kännin voimalla, jossain päin Vantaata). Bändi on tuore 2009 Ääni ja Vimma -palkinnon finalisti ja voittaja. Kyseisestä kilpailusta ovat ponnistaneet mm Smak, Wiidakko, Turisas ja Superchrist. Bändi pääsi myös tämän vuoden Provinssirockiin voitettuaan Alkupiste 2009 -bändikilpailun. Syksymmällä yhtye keikkailee pitkin Keski-Suomea.

“Tulevat keikat tulee olemaan mahtavia”, Pepe hehkuttaa. “Luvassa on uusia upeita biisejä, taustatanssija-laulaja -mimmejä ja paljaita ylävartaloita (bändin jätkillä tosin).” Valtavirroille rohkeana nouseva Wedding Crashers on suunnitellut myös kattavan tuoteperheen, joka lanseerattuaan muuttaa Lordin vihreäksi kateudesta. Se tulee sisältämään kaiken Wedding Crashers -kondomeista WC-hands freehen, WC-hiirenloukkuun ja WC-nunchakuihin. En itse asiassa tajunnut kysyä onko tuotteet suunniteltu erityisesti saniteetti-tiloissa käytettäviksi vai onko tämä pelkkä sanaleikki.

weddingcrashers-108

Biiseissä on runsaasti taputeltavaa.

Musiikillisessä mielessä Wedding Crashersillä on täydet mahdollisuudet menestykseen, vaikka jäsenillä on vireillään ilkeitä kaupallistamis-suunitelmia. Rento pop-rokki toimii livenä hyvänä nostattajana ja sopii erityisesti festareille. Vaikka bändin jäsenet ovat huumorilla pilattuja, ei musiikille ole tehty samaa. Se sopii hyvin vaikka hiirenloukun viritysmusaksi.

Bändin soittaessa Lepakkomiehen luolassa oli frendit ja fanit vallan intona. “Soitto ja ääni oli vähän mitä sattuu, mutta yleisö oli täynnä frendejä uusia faneja. Kaikki tanssi, laulo messissä ja hymyili. Ja myös oli paljon upeita mimmejä ihan sekasin meistä. Todella monen kanssa niistä me sit oltiin.”

weddingcrashers-064

Ainakin WC tykkää siitä mitä tekee. Keikoista voi jo nauttia, albumista tulevaisuudessa ja elämäntavasta joskus kaukaisuudessa, mikäli kukaan kehtaa fanitaa jotain Vantaalaista bändiä.

Keikka-aikataulut ja musaa tietysti bändin MySpace-sivuilla, eli sinun wc:ssäsi.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Ei hymy-tyttö vaan kandidaatti Jutta viihteellä! Katso villit vilautuskuvat!
  2. Tyylibloggaaja Sharon ja Ei-Hymytyttö(vielä), vaan ihan tavallinen Jutta vappuriehassa!