The CrashSuomalainen popbändi The Crash lopettaa. Bändillä oli muutama erittäin suosittu hitti, kuten Sugared ja Lauren Caught My Eye, ja siltä odotettiin suurta kansainvälistä läpimurtoa. Menestystä maailmalla tulikin jonkin verran, mutta The Crash ei lopultakaan kunnolla breikannut.

Yhtyeen discopoppi kuulostaakin varsin kansainväliseltä, ja esimerkiksi laulaja Teemu Brunilan falsettilaulu ei aina ollut suomalaisen rivikuuntelijan mieleen. Bändissä ärsytti tietysti monia myös sen turkulaisuus. Tästä huolimatta The Crash saavutti useitakin kultalevyjä.

Nyt Brunila kommentoi bändin tilannetta sanomalla, että “joulukuusi on vain jossain vaiheessa kannettava ulos”. Vaikka bändillä on “vielä kohtuullisen paljon neulasia”, tuntuu päätös oikealta. Taustalla ei ole draamaa, vaan bändin jäsenten elämäntilanne vain ei enää mahdollista jatkamista. Teemu Brunila aikoo itse keskittyä musiikin tekemiseen muille artisteille.

The Crashin jäähyväiskiertue sisältää klubikeikkoja Turussa, Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä, sekä lisäksi keikat Ruisrockissa ja Provinssirockissa. Tsekkaa kiertueaikataulu The Crashin sivuilta.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Radiohead takaisin studioon -Kesällä Suomeen?
  2. Britney Spears saapuu Suomeen kesällä
  3. Michael Lohan lopettaa bloginsa (ai minkä blogin?)
  4. Ihmebantu alkaa kesällä! Katso videot!
  5. Levyarvio: Rubik – Dada Bandits