helmiTies mistä on taas otsikoita revitty. Kesälaitumilta kuuluvat mätäkuun epämääräiset uutiset alkavat olla hervottomimmillaan nyt, sillä uutisiin pääsevät ainoastaan BB-julkkikset, Tuksu, sinkkuäiti Hinni ja Susan Ruusunen.

Johanna Tukainen ilmoitti Hymylle lähettämässään tekstarissa muuttavansa pois Suomesta. “Elämäni Suomessa on pilattu paskajulkisuudella”, Tuxu huokaa. Uutinen on äänestetty Amppareissa lukemisen arvoiseksi 600 kertaa, sillä tuhannet ihmiset  luulivat vihdoin pääsevänsä eroon Tuksusta.

Tällä viikolla Johannalta julkaistiin kuitenkin Seiskassa uusi kohublogi, joka laukaisi Suomen Universumin kaikkien aikojen turhimman ja samalla erittäin epämiellyttävän uutisen ikinä:

VOI EI, TUKSU LIHOI 10 KILOA – MUTTA EI HÄTÄÄ, NÄIN POKAAT HÄNET! -Olen shokissa.. Tuksu jää Suomeen, lihoo entisestään ja etsii ihmislihaa.

Sinkkuäiti Hinni (josta en juuri koskaan ole kuullut) poseeraa nyt alastonkuvissa Hymyn netissä. 30 -vuotias äiti hankki itselleen feikkitissit ja pääsi lehtiin. Äiteys kunniaan!

Lehdissä kirjoitetaan myös suomalaisten elämää häiritsevistä vähemmistöistä.

-Kerjäläiset sotkevat tuulilaseja -Iltalehti
-Kaupustelevat romanit tunkeutuivat kotiin ja anastivat vanhuksen rahat -Verkkouutiset

Shokkiuutisia löytyy lähes jokaiselta medialta.

Tekstaava teini putosi viemäriin -It-viikko
Jäsen jätti suomalaisyhtyeen! -Suosikki (Uutisessa kerrotaan “Seban” jättäneen Kymppilinja-yhtyeen).
Yllätysnimestä kuumin julkkistytär! -Findance (Uutisessa kerrotaan Amber Le Bonnin olevan “kuumin julkkistytär”). Keskustavaikuttajat vaitonaisia Korhosen ja Vanhasen asemasta -MTV3 (Tekosivistyneille elitisteille suunnattu trilleri “Vaalirahakohu” saa dramaattisen käänteen)

Yhdellä lausella kerrottavia uutisia: Britney ei yövy Suomessa. Kimillä (Kardashian) on iso perse. Suomeen saapuu lisää somaleita. Sikainfluenssatartuntoja on 100. Seksin rahallinen arvo: 121 163 euroa.

BB-Maailma: BB-Tuuli seurustelee BB-Antin kanssa, joka on eri BB-Antti kuin BB-Hennan BB-Antti. BB-Henna sanoi “Pa**antakaa tohon niin mä syön sitä!” ja BB-Niko erosi -Twitterissä.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Suomen turhimmat uutiset 3.6: penistä, kakkaa ja tissejä
  2. Suomen turhimmat uutiset 9.6: Seksiä (VIRALLINEN TIETO)
  3. Johanna Tukiaisen singlejulkaisu varmistui
  4. Korn saapuu Helsinkiin, U2 skippaa Suomen
  5. Aamulehden lukijat kommmentoivat uutiset pussiin