200px-ladies_podium_2004_junior_grand_prix_germanyMTV3:n Viihdeuutiset haastatteli Taitoluisteluliiton puheenjohtajaa, Susanna Rahkamoa, joka paljasti voittojuhlien jatkuneen miltei aamuun saakka. Laura Lepistön ja Susanna Pöykiön mitalibileet sisälsivät shamppanjaa ja diskoteekkiä. Kunnon biletystä siis! Vuoden 2006 positiivisimmasta suomalaisesta, Kiira Korvesta ei alkoholin yhteydessä tosiaankaan mainittu mitään. Lieneekö laitaa päin mätkähtänyt nuorison esikuva jäänyt kotiin Valion maitolasillisen ja ristipiston äärelle?

Voimme vain arvuutella millon on Kiiran vuoro repiä uusia skandaaleja. Matti Nykäsellä kun on jo seuraaja, Harri Olli, joka kuulemma sekoillut kännissä. Siitähän se yleensä alkaa. Nyt kun Laura Lepistö ja Susanna Pöykiö varastivat Kiiran valkokeilan voittaen pokaalit, tarvittaisiin järeämpiä aseita. Jos alamäki alkaisi, sponsoridiilit loppuisivat, olisivat aina eräät viihdelehdet tarjoamassa kipurahaa seksikuvista.

Ei aleta maalaamaan kiiran alastonkuvia piruja seinälle. Täydellisiä, viattomia, kauniita esikuvia on hyvin harvassa. Toivottavasti Kiiran sisu kestää ja tähden ura pysyisi raiteilla, viina ei korvaisi maitoa, piikkikorot luistimia. Jos ei.. levydiili? Rooli Salkkareissa? Playboy?

Inspiraation lähteenä MTV3 Viihde.
kuva:wikipedia

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Kiira Korpi seksikkäissä kuvissa!
  2. Näsinneulakin tiirailee Kiira Korpea!
  3. Lukiolaisten lasti lensi kerralla päin Penttilää!
  4. Huippumalli hakattiin verille baarissa! -Shokkikuvat
  5. Britney Spearsin “uudet” seksikuvat 6 vuotta vanhoja!