David CarradineKuten Juorut.comistakin olemme lukeneet, Kill Bill -näyttelijä David Carradine, 72, löydettiin hirttäytyneenä hotellihuoneestaan Bangkokissa. David oli kuvaamassa leffaa “Stretch”, ja nautti vielä sitomisleikeistä hotellihuoneessaan ennen nukkumaan menoa.

Näyttelijä löydettiin kuitenkin seuraavana päivänä huoneestaan kuolleena. Tutkimukset ovat kesken, mutta huhujen mukaan sukupuolielimistään ja käsistään sidottu alaston mies kuoli itsemurhaan hirttäytymällä kesken masturboinnin. Perheen suru muuttui pian shokiksi kun Thaimaalainen iltapäivälehti julkaisi kuvat hirttäytyneestä Carradinesta etusivullaan. Muutkin mediat ovat nyt viitanneet kyseiseen poliisikuvaan ja keskustelu moraalista on taas käynnissä.

Tämä menee monimutkaiseksi;The Post Chronicle julkaisi linkin hirttokuvaan CNN:n omistaman iReport -sivuston lähteen perusteella. Post Chronicle ihmettelee miksi ihmeessä moinen kuva piti julkaista alunperin ja julkaisee sen samalla itsekin. Itse kuva on valokuva thaimaalaisen The Thai Rath-lehden etusivusta, eikä siitä edes käy ilmi se, onko kuvassa itse Carradine. Kuvan henkilö on selkä kameraan päin, paljastaen vain mustat hiukset. Carradine itse on 72 vuotias harmaahapsi.

Oliko Carradinella sitten roolia varten värjätyt hiukset päässän, sitä emme tiedä. Toinen kumma juttu on se, että molemmat kädet ovat kuvassa sidottuina. Kuristusmasturbointi ei ole vahvin alani, joten jätän analyysit muille.

Lähde: The Post Croniclen artikkeli (sis shokkikuvan)

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Kill Bill -näyttelijä kuoli harrastaessaan seksiä?
  2. David Hasselhoff alkoholimyrkytyksen partaalla!
  3. David Hasselhoff edelleen seksikäs -Katso kuvat!
  4. BB-Nikon järkyttävä lauluesitys tappaa aivosoluja
  5. Susan Boyle -innostus leviää