RubikSuomalainen indiebändi Rubik veti tänään levynjulkaisukeikan Helsingin Levykauppa Äxässä. Rubikin toinen albumi, Dada Bandits ilmestyi myös tänään. Keikalla kuultiinkin luonnollisesti lähinnä uuden levyn kappaleita, jotka kuulostivat luonnossakin erittäin hyvältä.

Arvostelu Dada Banditsista julkaistiin Juorut.comissa pari päivää sitten, sillä levy on ennen julkaisuaan ollut kuultavissa yhtyeen MySpace-sivulla. Levyn kappaleista yleisön kommentien mukaan eniten pidettiin avausraita Goji Berriesistä, hieman erilaisesta Wastelandista, ja allekirjoittaneelle kolahti eniten Radiants. Keikka toimi kuten pitikin, ja aiheutti välittömän ostoimpulssin. Tunnelma keikalla oli rento, olihan kyseessä Levykauppa Äx.

Rubik todisti keikallaan Dada Banditsin todellakin olevan erinomainen albumi, jolla on mahdollisuudet ponnistaa yhtye valtakunnan ehdottomaan kärkeen Disco Ensemblen, Damn Seagullsin ja muiden indienimien rinnalle.

Loppukeväästä on tulossa bändille kiireinen, sillä Rubik soittaa huhti-toukokuun aikana ainakin kaksitoista keikkaa ympäri Suomea ja Saksaa. Pääkaupungissa Rubik nähdään jo ensi lauantaina 4.4., kun he nousevat Tavastian lauteille. Seuraavan kerran bändi on Tavastialla jo 23. toukokuuta, omalla keikallaan.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Levyarvio: Rubik – Dada Bandits
  2. Korn saapuu Helsinkiin, U2 skippaa Suomen
  3. Pitkä kuuma kesä sai uudet lyriikat Pete Parkkoselta
  4. Britney Spearsin “uudet” seksikuvat 6 vuotta vanhoja!
  5. Levyarvio: Fever Ray – Fever Ray