RMJ Party CampRaumalta Poriin muuttanut, ennen Raumanmeren Juhannuksena tai RMJ:nä tunnettu RMJ Party Camp -festivaali on festarijuhannuksen symboli Suomessa. 18.6.-20.6. järjestettävän juhannusjuhlan tapahtumapaikkana on nykyisin Porin kirjurinluodon alue, jossa on monia lavoja ja runsaasti aktviteettia.

Vaikka juhannuksena moni menee mökille, ja festareitakin on Himos Festival, Nummirock ja Kalajoen Juhannus, on RMJ silti tietynlainen instituutio. Jos pohtii ylipäätään vaihtoehtoa mökkeilylle, tulee monille ensimmäisenä mieleen juuri RMJ.

Viime vuoden tapahtumasta Porissa tuli paljon negatiivista palautetta: Alue ei toiminut, vesipisteet olivat huonoja ja bileet olivat laimeammat verrattuna Rauman aikoihin. Nyt kuitenkin tapahtuman järjestäjät vakuuttelevat nöyränä festareiden sivuilla, että RMJ Party Camp 2009 toimii paremmin. Tämän asian tolan näyttää vain aika, sillä kymmentuhatpäisen ja kännisen ihmislauman käyttäytymistä on lähes mahdotonta ennustaa.

Esiintyjiä RMJ Party Campilla on perinteiseen tapaan aivan joka sorttia ehkäpä taidepoppia ja äärimmäistä metallia lukuun ottamatta, ja lavojakin runsaasti. Yhteensä esiintyjämäär kohoaa jopa vajaaseen 80 esiintyjään. Määrän pitäisi riittää, mutta entäpä laatu?

RMJ Party Camp 2009 pääesiintyjät

Torstai 18.6.

Teräsbetoni
Klamydia
Viikate
Kotiteollisuus
Apulanta
Nightwish

Perjantai 19.6.

Petra
CMX
Itkevä Tyttö
Maj Karma
Stratovarius
Happoradio
Popeda
Tehosekoitin
The Freza
Antti Tuisku

Lauantai 20.6.

Agents
Stella
Uniklubi
Maija Vilkkumaa
Pete Parkkonen
Disco Ensemble
Ilkka Alanko
Eppu Normaali

Loput kymmenet esiintyjät nähtävillä RMJ Party Campin sivuilla.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. RMJ:n esiintyjät kotimaisia, Glasvegas Ruisrockiin
  2. Juhannus radiopopin tahtiin Himos Festivalilla
  3. Tuksu feidasi RMJ:n -Juhannus pilalla
  4. Festarit 2009
  5. Myötätuulirock 2009: Suosituimmat suomipopparit samoilla festareilla