240px-jameshetfieldwien07_1Metallican epävarmana pidetty tulo kesällä Poriin omille festivaaleille on vihdoin varmistunut. Suomessa kohtuullisen usein kiertävä rockjättiläinen vetää keikan Porin Kirjurinluodolla 25. heinäkuuta osana euroopanlaajuista Sonisphere -festivaalikiertuetta. Kiertueessa Metallican mukana Suomeen tulevat myös mm. metallibändit Lamb of God, Linkin Park ja Mastodon.

Yhdessä nämä esiintyjät tekevät Sonisphere-festarista yhden kesän kovimmista rockpläjäyksistä. Metallica itsessäänkin on Suomessa kyllin suosittu ylläpitämään isoja festivaaleja, sillä bändin stadionkeikat ovat toistuvasti olleet loppuunmyytyjä. Myös Metallican studioalbumit ovat viihtyneet listoilla, jopa vanhojen levyjen remasteroinnit jumittivat top-40 listalla useita viikkoja.

Heinäkuun keikka on ilouutinen niille Metallican, Mastodonin ja Lamb of Godin faneille, jotka eivät onnistuneet hankkimaan 40 minuutissa loppuunmyytyjä bändien kesäkuiselle Olympiastadionin keikalle.

Liput Porin Sonisphere -festivaaleille ja Metallican keikalle tulevat myyntiin 16. helmikuuta. Ostorajoitus on 10 lippua asiakasta kohden.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Metallican liput myytiin loppuun – vai myytinkö?
  2. Metallica Rock and Roll Hall of Fameen!!
  3. Johanna Tukiaisen singlejulkaisu varmistui
  4. Tina Turner kahdelle keikalle Suomeen
  5. Saksan suurin rock-festivaali, Rock am Ring 2009