kiira-korpiValloitettuaan maailman Kiira Korpi aikoo muuttaa sen Suur-Tampereeksi.. Vapaa tietosanakirja Wikipedian “pilailuversio” Hikipedia (“vangittu luulosanakirja”) kertoo Kiirasta mitä villeimpiä tarinoita.

Taitoluistelija Kiira Korpi on pysytellyt viimeaikoina median ulottumattomissa. Tyttö on päivitellyt “nettisivujaan”, eli Valion Kiira-blogia viimeksi vajaat kolme viikkoa sitten. Kiira palasi tällöin Kiinasta päättäen menestyksekään kisakautensa ja siirtyen hetkeksi opiskelujen kiehtovaan maailmaan.

Kiiran kiiltokuvamaine pitää loistokaan pintansa, eikä netistäkään löydy muuta repäisevää kuin Kiiran huumorilla väsätty Hikipedia-sivu, jonka sisältö on täysin faktoihin pohjautumatonta skeidaa. Hupia siitä irtoaa silti kolme kertaa enemmän kuin Valion sivujen teennäisestä paperinukke-Kiirasta.

Kiira mainostaa Viagraa. Mainoskampanja osoittautui surkeaksi, sillä miehet eivät mainoksen jälkeen tunteneet tarvitsevansa kyseistä tuotetta. -Hikipedia

Ihmisillä ei ole parempaa tekemistä vaikka usein niin väittävätkin.

Kiira Korpi: Valion nettisivut.
Hikipedia: Kiira Korpi
Wikipedia: Kiira Korpi

Kiiran elegatti mutta salaa seksikäs Vanilla-mainos:

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Seksikkäät luistelijattaret baarissa! Miinus Kiira Korpi.
  2. Kiira Korpi seksikkäissä kuvissa!