Lady GaGaLady Gagan kohupaljastus biseksuaalisuudestaan tuskin lienee yllätys kellekään. Perez Hiltonin mukaan hittisinkku Poker Face kertoo Gagan tarvitsevansa pokerinaamaansa sekstaillessaan miehen kanssa, vaikka haluaisi samalla pesää. Gaga kimaltelee nyt Rolling Stone -lehden kannessa saippuakuplamainen asu päällään muotikuvaaja David LaChapellen kuvissa, tilittäen suhtaumistaan naisiin ja muihin pop-tähtiin.

Lady Gaga kertoo Rolling Stonen arikkelissa muuttavansa kuvaa siitä mikä on seksikästä. “En tunne olevani sellainen täydellinen pikkupoppari” -Gaga heittää, ja on oikeassa. Jos nimittäin pidämme tämän näköistä naamaa seksikäänä, jotain on muuttunut. Enivei, nuoret ja dokatut biseksuaalipopparit ovat muutenkin niin tätä päivää: Lilly Allen, Amy Winehouse ja kaikki muut perässätulijat. Britney Spearskin muuttui hetkellisesti selluliittikuormaksi sekopääputkessaan.

Viattomat ja vaaleat tissineitsyet eivät siis enää tepsi. Jos haluat elää kuin 2009 supertähti, noudata tätä kaavaa, jota Juorut.com ei suosittele:

-Dokaa
-Sikaile
-Meikkaa (paljon)
-Hässi kumpaakin sukupuolta
-Pukeudu sisustuselementteihin ja kondomi-ilmapalloihin
-Laula livenä vaikka äänesi olisi huono
-Älä välitä

Rolling Stone -lehden juttu täällä. Lue ja opi tai hanki itsellsi sopiva aikuiskoulutus, mitäh?

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Joss Stone vilautteli, Lady Gaga vilautteli ja ruotsalaiset vilauttelivat.
  2. Lady Gaga yrittää huijata Sinua vaginallaan -Video!
  3. Lady Gaga teippailee rintojaan -Kuvat, tottakai
  4. Lady GaGa keikalle Suomeen!
  5. Lady GaGa kerää huomiota