Michael JacksonJuorumyllyt Miihkalin kuolleen ruumiin ympärillä eivät lakkaa jauhamasta. Päivän riman alitus menee Suosikille, joka “yllättää” uutisoimalla Michaelin olleenkin homo. Toimitus on ilmeisesti missannut yhden vuosituhannen puheenaiheista.  Stara räjäyttää toisen pommin: “Michael Jackson ei ole lastensa biologinen isä”. Ylläri sinänsä, sillä Michaelin lapset ovat valkoihoisia, terveitä, eivätkä näytä perineen isältään juuri mitään, paitsi tietysti ne 100 julkaisematonta Michael Jackson-biisiä.

Jackon ruumiinavauksen yksityiskohtia on myös paljastunut: Iho oli piikitetty täyteen reikiä suonen sisäisten kipulääkkeiden tankkaamisesta, kylkiluita murtunut tekohengityksen yhteydessä ja sydämeen lyöty adrenaliinipiikillä. Jackson painoi yhtä paljon kuin 15 vuotias poika ja hiukset paljastuivat peruukiksi. Iho oli ruhjeilla ja nenä luhistunut kasaan vielä viimeisen kerran.

Kuullostaa siltä, että Jaksonin ruumis olisi vahingossa vaihtanut paikkaa balsamoidun egyptiläisen muumion kanssa.

Michaelin ruumis on huumori Lehden mukaan jonkinlaista maatumatonta ongelmajätetettä, joten keskustelussa annettu ainoa vaihtoehto ruumiin käsittelylle olisi sen täyttäminen. Restaurointi toisaalta antaisi armonaikaa myös sadalle työttömäksi jääneelle plastiikkakirurgille.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Michael Jacksonin kuolema: päivä 1
  2. Michael Jacksonin kuolema: päivä 5
  3. Kelaus: Michael Jacksonin kuolema: päivät 1-11
  4. Michael Jacksonin kuolema: päivä 12 (HAUTAJAISET)
  5. Michael Jacksonin kuolema: päivät 2 ja 3