Matti NykänenMäkikotka, maailman paras mäenlaskija, moninkertainen mäkihypyn olympiavoittaja ym. Matti “Masa-Hiiri” Nykänen tunnetaan myös meriiteistään lehtien otsikoissa ja palstoilla. Tämän vuoksi onkin varsin kummallista, että Matti esiintyy vasta Seiskan VIP-nettisaippuan 13. jaksossa.

Jakso on kuitenkin täydellistä tykitystä. Matin paras kaveri ja seiskan toimittaja Kai Meriläinen ja Matti tilaavat neljä tuoremehua vodkalla höystettynä. Kai Merilän näyttelijänlahjat pääsevät hyvin oikeuksiinsa jaksossa, vaikka kaveri heiluttelee päätänsä kuin amfetamiinin yliannostuksen ottanut kolibri.

Tämänkertainen osa on oikeasti hyvä, verrattuna edelliseen Anita Hirvosen ja Timo T.A. Mikkosen tähdittämään 16-minuutin spektaakkeliin.

Seuraavassa jaksossa vieraana on ehkä Johanna Tukiainen? Näin voisi päätellä Meriläisen puhelusta. Odotamme innolla, millaista glamouria sitten on luvassa.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Matti Nykänen ja Mervi vaihteeksi yhdessä
  2. Matti Nykänen tappelussa lentokentällä! – Katso video!
  3. Timo T.A. Mikkonen vastustaa juoruilua – Seiskan sivuilla
  4. Matti Nykäsen uusi tuotantokausi alkoi
  5. SIG syyttää Matti Inkisen kuolemasta Seiskaa ja Iltalehteä