Massive AttackJälleen uusi jättinimi on saatu houkuteltua Suomeen keikalle. Brittiläinen Massive Attack saapuu Helsingin Jäähalliin 16. lokakuuta 2009. Lisäksi hieman pienempi nimi, amerikkalainen Left Alone -skapunkbändi heittää kaksi keikkaa Suomessa toukokuussa.

Skapunkkia on virrannut viimeaikoina Suomeen kiitettävästi, kuten Nosturissa esiintynyt Reel Big Fish, ja kotimainen tuotantokin elää nousukautta, hyviä levyjä on tullut esimerkiksi Goonilta ja The Valkyriansilta, ja Capital Beat taas on keikkaillut. Left Alonen täydentää tarjontaa hyvin kahdella keikallaan, jotka ovat 18. toukokuuta Tampereen Klubilla, ja 19. toukokuuta Helsingissä Bar Loosen uusissa tiloissa.

Massive Attack taas pääsee tykittämään todennäköisesti loppuunmyydylle Jäähallille, kun lokakuussa kesän keikoista alkaa jo olla aikaa, ja klubimusan ystävät hinkuvat lisää. Nerokkaasti eri genrejä jazzista hiphopiin elektronisesti yhdistelevä Massive Attack ei tosin ole julkaissut uutta materiaalia sitten vuoden 2003. Liput keikalle tulevat myyntiin 28. huhtikuuta Tikettiin ja Lippupalveluun.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Tina Turner kahdelle keikalle Suomeen
  2. Britney Spears saapuu Suomeen kesällä
  3. Ice Cube Suomeen
  4. Madonna Suomeen!
  5. Lady GaGa keikalle Suomeen!