Poltaaks toi pilvee -Britney Spears Brineyn Circus-konsertti on tullut Skandinaviassa tunnetuksi perin latteista syistä. Tähden kuvausehdot ovat niin rajoitetut, ettei yksikään lehti ole halukas niitä noudattamaan, paitsi tietenkin Hymy-lehti.

Ehdot antavat Britney Spearsille oikeudet valita julkaistavat kuvat. Niitä saa käytää kuitenkin vain 30 päivän ajan. Verkkomedioille, kuten Juorut.comille ei ole annettu kuvauslupia. Hymy taas on ainoa suomalainen lehti joka ilmoittaa suostuvansa ehtoihin ja kutsuu Britneyn itse valitsemaan lehdessä julkaistavat kuvat -ihan kuin näin tapahtuisi.

Iltalehden mukaan Britneyn keikasta ei napsi kuvan kuvaa ainakaan Iltalehti, Ilta-Sanomat, Lehtikuva, Helsingin Sanomat, MTV3, Nelonen, Aamulehti ja Hufvudstadsbladet.

Syy tiukkoihin ehtoihin saattaa olla se, että keikkakuvat tuppaavat olemaan photoshoppaamattomia, eikä Britneyn kroppa ole aivan kuoseissa luontokuviin. Kaksoisleukaa, jenkkakahvaa ja kaljamahaa sheikkaava maailmanluokan seksisymboli ei ehkä ole kaiken sen seksivaun arvoinen. Toisaalta, Britney on niin visusti kontrollissa ja tekee järjetöntä treeniohjelmaa kiertäen ympäri maapalloa, että hänellä pitäsisi kyllä olla salaman nopeat refleksit pizzojen ja purilaisten nielaisussa ettei yksikään silmä, tai linssipari ehdi niitä huomata.

Juorut.com koittaa silminnäkijälausuntojen perusteella piirtää Britneyn keikkakuvat mahdollisimman todentuntuisesti.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Britney Spears näyttää hyvältä – kuvankäsittelyn jälkeen
  2. Britney Spears aloittaa puutarhanhoidon, WTF?
  3. Britney Spears jakaa viisauttaan
  4. Britney Spearsin “uudet” seksikuvat 6 vuotta vanhoja!
  5. Britney toivotti hyvää joulua 24 maaliskuuta.