Lady GaGaPoptähti Lady GaGa, jonka ympärillä on viimeaikoina vellonut keskustelu hänen todellisesta sukupuolestaan, on vihdoin karistanut penishuhut ympäriltään, mutta uutta pukkaa. Lady GaGa jakaa usein nimmareita keikkojensa jälkeen, mutta tälläkertaa hän yllättyi: fani halusi nimmarin penikseensä. Lady GaGa tietenkin suostui. Hyvätuulinen tähti on myös sopinut ikiriitansa Christina Aguileran kanssa.

Yllättäviä tapahtumia kumpikin, mutta eivät kuitenkaan onnistu peittämään sitkeästi yleisön mielissä vellovaa kysymystä: onko Lady GaGalla penis? Edes jutut hänen taustastaan eroottisena tanssityttönä tai avioitumishaaveiden hylkäämisestä eivät ole lopettaneet huhuja. Vaikka Lady GaGa ei erityisesti ole antanut aihetta juoruilulle, on hän silti eräs median kuumimmista nimistä.

Aina, kun jutun juurta Lady GaGasta ei meinaa löytyä, on hyvä tarjota yleisölle kuvia Lady GaGan rajusta pukeutumisesta.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Lady Gaga yrittää huijata Sinua vaginallaan -Video!
  2. Lady GaGa keikalle Suomeen!
  3. Lady Gaga teippailee rintojaan -Kuvat, tottakai
  4. Lady GaGa peruu singlejulkaisunsa
  5. Lady GaGa ei suostu käyttämään housuja