Lady GaGaPoptaivaan kirkkaimpiin tähtiin juuri nyt lukeutuva Lady GaGan kauan odotettu Suomen keikka on tänään vahvistettu. Lady GaGa esiintyy Suomessa tiistaina 28. heinäkuuta, Helsingin Kulttuuritalolla.

Pokerface ja Paparazzi -hiteillään jättisuosioon noussut Lady GaGa on pysynyt sitkeästi otsikoissa myös Suomessa. Valtavan kohun aiheutti esimerkiksi huhut joiden mukaan Lady GaGa olisi syntynyt penis haarojen välissä, mutta asiaa tarkennettiin, siten että hän on interseksuaali.

Myös Lady GaGan raju pukeutuminen on tuottanut viihdeuutisia. Esimerkiksi useat ravintolavierailut ilman housuja tai massiiviset vyöt ja hatut ovat herättäneet huomiota. Lady GaGa tuntuu olevan median lemmikki, ja on kieltämättä kiinnostava henkilö, jonka toivoisi viipyvän Suomessa edes yhden yökerhovierailun verran. Kerrankin seduloissa näkyisi muitakin kuin pokeritähtiä ja hymytyttöjä.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Lady GaGa ei suostu käyttämään housuja
  2. Lady GaGa kerää huomiota
  3. Lady GaGa peruu singlejulkaisunsa
  4. Lady Gaga yrittää huijata Sinua vaginallaan -Video!
  5. Lady GaGa transuilee – missä penis?