Lady GaGaPoppari Lady GaGa on jälleen päräyttänyt juorumedioita ympäri maailman: Tähti kerta kaikkiaan kieltäytyy käyttämästä housuja, tai edes pienintä hametta, ja tepastelee eri maailmankolkissa pikkuhousuissa ja toinen toistaan uskomattomammissa asusteissa.

Äskettäin Moskovassa Lady GaGa meinasi joutua pidätetyksi käytettyään kirkossa vaatteita, jotka näyttivät olleen napattu Star Trekin lonkeropornoversiosta. Nyt huonosti käyttäytyvä megatähti on ikuistettu Sydneyssa kokovalkeassa asukokonaisuudessa, jossa on kovin vähän mitään lukuunottamatta pleksisiä suojalaseja. Katso itse. Muita viime aikojen asusteita ovat olleet esimerkiksi läpinäkyvä haalari, teipatut nännit, kamera ja valtavat “vyöt” ja “hatut”.

Outojen, tyylikkyyden tuollapuolen olevien asukokonaisuuksien lisäksi Lady GaGa on totuttu näkemään tekemässä typeriä ja outoja käsimerkkejä tai muita eleitä. Tämä kaikki on niin kovin hämmentävää.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Lady GaGa keikalle Suomeen!
  2. Lady GaGa kerää huomiota
  3. Lady Gaga yrittää huijata Sinua vaginallaan -Video!
  4. Joss Stone vilautteli, Lady Gaga vilautteli ja ruotsalaiset vilauttelivat.
  5. Lady GaGa peruu singlejulkaisunsa