kanyewestdec2008Yhdysvaltalainen räppäri Kanye West diggaa uutta kenkämallistoaan aivan sikana. Ainiin, siis, räppäri Kanye West aikoo tehdä ‘P. Diddyt’ ja vaihtaa nimeään. Uusi nimi on Martin Louis The King Jr. Tämä ei ole vitsi, tarkista vaikka Kanyen videotervehdyksestä.

Nimenvaihdokseen johtaneen oivalluksen Kanye sai katsellessaan oman kenkämallistonsa julkaisua Pariisissa. Nimi kunnioittaa afroamerikkalaisten kansalaisoikeustaistelijoita Martin Luther Kingiä ja mitä niitä nyt on, Louis Vuittonia. Tempussa ei kaiken kaikkiaan ole juurikaan itsekorostusta: Täysin turha nimenvaihdos, joka syntyi Louis Vuittonin valmistaman ja Kanyen promotoiman kenkämalliston johdosta, jossa räppäri rinnastaa itsensä kansallissankariin ja ottaa nimekseen ‘The King’.

Nimenvaihdoksesta kertovalla videolla tähti tuntuu olevan kaiken kaikkiaan aivan kujalla. Hän sekoittaa catwalkin ja kiitoradan, pitää itseään maailman ainoana Louis Vuittonin suunnittelijana, ja aloittaa oleellisesti kertomalla ettei tiedä pöydällä olevan shampanjan merkkiä. Ei oo helppoa.

Kuva: Wikipedia

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Kanye West ei halua SINUA, haluaa alastonkuviin.
  2. Kanye “Gayfish” West “lauloi” Flow:ssa
  3. KANYE WEST JAKSAA RUIKUTTAA! ANGST ANGST!!
  4. Kalapuikot otsikoissa myös USA:ssa -Kanye West taas raivona
  5. Rihanna seksikkäänä Kanye Westin Paranoid-videolla