icon2Juorut.com on tänään vaihtanut uuteen ulkoasuun. Uuteen ulkoasuun päädyttiin, koska sivuston selaamisesta haluttiin helpompaa, ja halusimme tarjota lukijoille uutisia juuri siitä aiheesta, joka heitä kiinnostaa. Nyt eri aiheet on jaoteltu omille sivuilleen, joiden välillä liikutaan sivun yläosassa sijaitsevan vaakasuntaisen valikon avulla.

Visuaalinen konsepti on entistä glamourimpi. Halusimme lisää luksusta ja tietysti pinkkiä, jotta vaativat lukijamme eivät tuntisi itseään liian halvaksi juoruja lukiessaan.

Lisäksi Juorut.com uudistaa sisältöään. Jo viime perjantaina alettiin julkaista uutta sarjakuvaa, Huikean Glamourista Maailmaa, ja nyt uusi sisältökokonaisuus eli festarisivut on avattu. Sisällöllisiä uudistuksia tullee pian lisääkin, kunhan ulkoasuseikat saadaan ensin lopulliseen kuntoonsa.

Parannusehdotuksia, toiveita, kritiikkiä ja kiitoksia voit lähettää Juttuvinkki-lomakkeen avulla, tai vaikka tämän jutun kommentteihin.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Juorut.comin vappulämppärit!
  2. Uusi Black Eyed Peas ja Robo-Fergie
  3. Maailmanlopunjälkeiset Johanna Tukiainen -juorut
  4. Facebook sensuroi Juorut.comia!
  5. Matti Nykäsen uusi tuotantokausi alkoi