Tuksu ja RaamattuJo aiemmin suomalaisia peloteltiin huhuilla Johanna Tukiaisen aikeista levyttää single siskonsa Julia Tukiaisen kanssa. Nyt Antti Tuiskun on kuitenkin todellakin syytä alkaa pelätä Suomen huonoimman kappaleen haltijan epävirallisen tittelinsä puolesta, sillä Tuksun suunnitelmat ovat Voicen mukaan saaneet vahvistuksen.

Tuksu-TV:nsä lopettanut, poliisien käsiraudoissa sairaalaan eilen viety Tukiainen on todellakin menossa studioon levyttämään Kuuluisuus on mua varten -nimisen “discokappaleen” lähiaikoina. Biisistä on tarkoitus tulla kesähitti, ja sen jälkeen on sitten suunnitelmissa jatkolevytykset.

Tulevan kappaleen nimi on tietysti hieman ironinen, sillä paitsi ihopintaa, Tuksu on viimeaikoina vilautellut myös aikeita vetäytyä julkisuudesta. Toisaalta nämä aikeetkin jo sinänsä ovat ironisia, sillä Tukiainen totesi haluavansa ehkä saarnaajaksi. Olen kyllä itsekin aika ajoin miettinyt vetäytyväni nettikirjoittamisesta ja ryhtyväni saarnaajaksi, mutta tulevat tosi-tv-tuotantoni häiritsevät aikeita.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Johanna Tukiainen esittelee reality-ohjelmansa
  2. Johanna Tukiainen ei kiinnosta Juorut.comin lukijoita
  3. Johanna Tukiainen joi suruunsa yksin terassilla
  4. Johanna Tukiainen kertoilee taas kalliista vaatteistaan
  5. Tukiaisen pahvit kateissa – Ei päässyt baariin!