Tuxu viilaaÄskettäin jälleen strippaushommiin palannut Johanna Tukiainen ryöstettiin. Jutussa sinänsä ei ole mitään dramatiikkaa, Tuksun laukut napattiin juna-asemalta espoolaisessa lähiössä, kun tanssija-laulaja itse oli mennyt käymään pankkiautomaatilla. Kiinnostava ilmiö sen sijaan on Tuksun ainainen juttelu kalliista vaatteistaan: laukkujen sisällön arvoksi Tukiainen arvioi “useita tuhansia euroja”.

Johanna Tukiaisen haastatteluissa ja blogikirjoituksissa puhutaan usein hänen vaatteidensa hinnoista. Mistäköhän tämä johtuisi? Kenties siitä, että Johkulla ei ole mitään muuta sanottavaa, tai siitä, että vaatekaapin sisältö on ainoa asia, joka Tukiaisessa on säilyttänyt jonkinlaisen arvokkuuden.

Jäämme innolla odottamaan, josko Johanna Tukiaisen singlejulkaisu tai kauneusleikkaus tuottaisivat hänelle jotain uusia puheenaiheita. Sillä aikaa keskityn kirjoittelemaan J-Tukin vaatteista.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Johanna Tukiainen esittelee reality-ohjelmansa
  2. Johanna Tukiainen joi suruunsa yksin terassilla
  3. Johanna Tukiainen itketti Henna Kalinaista. Jabaduu Jamilla käynnissä salamyhkäinen “Projekti X”!
  4. Johanna Tukiainen biletti rajusti
  5. Johanna Tukiainen pääsee viimein Playboyn kanteen! Katso alastonkuvat!