RuisrockRuisrock 2009 on onnistunut jälleen kerran haalimaan kansainvälisesti erittäin kovatasoisen esiintyjäjoukon. Kun pienemmät kiinnostavat ulkomaalaisartistit menevät usein pienemmille festareille kuten Ilosaareen tai Flow’n, niin Ruisrock panostaa isoihin nimiin. Vai mitä mieltä olette Mewistä, Slipknotista, Faith No Moresta tai Glasvegasista? 3.-5.7.2009 Turusta kajahtaa.

Kovan luokan artistit yhdistettynä valtavaan yleisömassaan ja heinäkuiseen Ruissaloon ei voi olla huono yhdistelmä. Ruisrock on aikoinaan saanut runsaasti palautetta esimerkiksi järjestelyjen huonoudesta, mutta juhlat ovat ainakin itselleni aina maistuneet. Luonnonsuojelualueen tuomat rajoitteet korvautuvat Ruissalon leirintäalueen upealla ympäristöllä luonnon keskellä, meren rannalla.

Ruisrock 2009 on esiintyjien edustaman musiikkityylin perusteella jaettu selkeästi kolmeen erilaiseen päivään: Perjantaina on lähes yksinomaan raskaampaa materiaalia kuten Slipknot, Disturbed, Children Of Bodom ja Stone. Lauantaina taas on pääasiassa kovimpia kotimaisia ja skandinaavisia suosikkeja, kuten Tehosekoitin, PMMP, Mew, The Sounds ja Eppu Normaali. Sunnuntai on sitten indiemmän materiaalin juhlaa, kun lavoille nousevat Faith No More, Gogol Bordello, Joensuu 1685, !!! ja The Gaslight Anthem.

Tiedot leirintäalueista ja muista yksityiskohdista saatte Ruisrockin sivuilta.

Ruisrockin esiintyjät:

Perjantai 3.7.2009

Slipknot
Disturbed
Children Of Bodom

Callisto
Magenta Skycode
Mokoma
Neurosis
Pilgrimz
Stone
The Wildhearts

Lauantai 6.7.2009

Mew
In Flames
The Sounds
Glasvegas

The Capital Beat
CMX
Egotrippi
Eppu Normaali
Kotiteollisuus
Ladytron
Le Corps Mince De Francoise
The Living End
Maija Vilkkumaa
Pintandwefall
PMMP
Regina
Scandinavian Music Group
Tehosekoitin

Sunnuntai 6.7.2009

Faith No More
Volbeat
Calexico
Gogol Bordello

!!!
Amorphis
Anna Puu
Apulanta
The Crash
First Aid Kit
The Gaslight Anthem
Joensuu 1685
Risto
Röyhkä ja Rättö ja Lehtisalo

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Ruisrockin esiintyjät julkistettiin
  2. Faith No More Ruisrockiin
  3. Juorut Ruisrockissa kauloja myöten pulloissa!
  4. Kesäfestarit ulkomailla 2009!
  5. Provinssirock 2009: Upeat esiintyjät, loistava meininki