Lara CroftTuoreen brittitutkimuksen mukaan kolmasosa miehistä valitsisi pakkotilanteessa konsolipelaamisen mielummin kuin seksin harrastamisen, ja näin toimisi jopa kolme neljäsosaa miehistä silloin kuin pelattava peli olisi uusi. Tulos on kieltämättä rankka, mutta come on naiset, olihan tämä ennustettavissa. Grafiikat, fysiikkamallinnus ja ennenkaikkea pelattavuus on edennyt virtuaalirintamalla viimeaikoina niin kovaa, etteivät tosimaailman naiset ole pysyneet mitenkään mukana.

Turha sitä on alkaa kaunistelemaan, suorituskyky ja tekniset speksit ovat nykypäivän konsoleissa niin kovalla tasolla, ettei yksikään ‘oikea’ nainen siihen pysty. Jos taas vertaillaan grafiikkaa, niin katso itse: pelihahmo Lara Croft ja Johanna Tukiainen. Tilanne on varsin selvä. Äänimaailmakin on kehittynyt peleissä runsaasti, ja sen voimakkuutta voi luojan kiitos säädellä.

No, on minulla kuitenkin hyviäkin uutisia heteronaisille: tutkimus tehtiin konsolipelaajien käyttämän sivuston toimesta, ja siihen osallistui vain 1200 henkilöä, kaikki aktiivipelaajia. Vaikka toisaalta, kertoo sen Wikipediakin: Suomenkielisen verkkosanakirjan Playstation 3 -konsolia käsittelevä teksti on 2656 sanan pituinen, kun taas naista käsittelevä juttu on vain 616 sanaa pitkä.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Tuksu-TV: kiinnostaa kiviäkin
  2. Megan Fox tilittää biseksuaalisuudestaan
  3. Applelta uutta design-roinaa
  4. Trump ja Oprah dissaa hakattua Rihannaa.
  5. Tissipelejä nyt myös Applelta -Ei sittenkään!