Britney SpearsEdelleen Circus-kiertueellaan oleva poppari Britney Spears on kokeillut viimeaikoina monia terapiamuotoja. Joogasta, mystisismistä tai neuvonantajista ei kuitenkaan ole ollut apua epätasapainoisen popparin ongelmiin. Nyt kuitenkin hän tuntuu löytäneen mieltä rauhoittavan harrastuksen, joka on pilvenpo-, siis puutarhanhoito.

Britney Spearsin kerrotaan viihtyvän hyvin Kalifornian-kotinsa ympärillä olevilla istutuksilla. Yrttiensä parissa Britney tutkii mitä on istuttanut, mitä kasveille kuuluu, ja hoitelee niitä. Kuulostaa suunnilleen samalta, mitä Michael Jackson tekee lapsiensa kanssa.

Jos keskittymisongelmaisen popparin syventyminen pari senttiä viikossa kasvaviin kasveihin ei kuulosta tarpeeksi naurettavalta, voi katsoa videon Britneyn tökeröstä lavashowsta Circus -kiertueella. Tähtöstä koitetaan nostaa ilmaan massiivisin järjestelyin, mutta laitteet eivät kuitenkaan riitä nostamaan kaikkia Britneyn hiuslisäkkeitä, ja yksi tippuu kyydistä.

Katso video YouTubesta.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Britney Spears jakaa viisauttaan
  2. Britney Spears saapuu Suomeen kesällä
  3. Britney Spears näyttää hyvältä – kuvankäsittelyn jälkeen
  4. Britney toivotti hyvää joulua 24 maaliskuuta.
  5. Läski Britney jätetään valokuvaamatta Suomessa