Henna KalinainenBB-Henna Kalinainen on jälleen esiintymässä Hymy-lehden nettisivuilla, tällä kertaa videolla, jossa Henna esittelee itseään kameralle. Video on kiistaton todiste siitä, mitä jo pitkään on arvailtu: Henna Kalinainen omistaa kaksi Suomen irvokkainta ruumiinosaa, oikean ja vasemman tissinsä.

Videolla näkyvät teollisuustuotteet herättivät myös Hymyn lukijoissa hilpeyttä. Lukijat kommentoivat videota mm. seuraavanlaisesti: “Silikonitissit on kuin jalopuuratti Ladassa. Mukava hivellä, mutta ei se kyytiä paranna” (Kalle), ja “Henna on ensi yönä unissani! Toivottavasti en herätä muita talon asukkaita kauhunsekaisella kiljunnallani…” (Maurixs). Monen mielestä Hennan olisi pitänyt operoida mielummin vaikkapa naamaansa, kuin jo ennestään pyramidinnäköisiä rintojaan.

No, toisaalta myös toinen uutuuskauhufilmi Scar 3D sai huonot arvostelut. Olisi ehkä sittenkin pitänyt kirjoittaa siitä. Hymy hehkuttaa videon olevan “superrohkea”, mutta superrohkeutta tarvitsee tosiasiassa sen katsoja. Superrohkeille pyramidibongareille Henna Kalinaisen tissivideo.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. BB-Hennan ylläri: MULLA ON JO LEUKA!
  2. BB-Hennalta uusi seksivideo!
  3. BB-Henna Kalinainen pääsemässä pokeripiireihin
  4. BB-Henna Kalinainen opettaa yleisöä
  5. Henna Kalinainen ei lämmennyt Jens Kyllöselle