Henna KalinainenBig Brother -ohjelmasta, mallintöistä ja ennenkaikkea baareista tutuksi tullut Henna Kalinainen eli BB-Henna on tänään ilmestyneen Hymy-lehden alastonkuvissa. Nämä alastonkuvat “eivät jätä mitään arvailemisen varaan”. Kuin bonuksena kaupan päälle, BB-Henna on ottanut jo toista kertaa silikoni-implantit rintoihinsa.

Edellisellä parannuskierroksella Henna Kalinainen kohotti rintojensa kuppikoon A:sta C:hen, ja nyt hän on päässyt jo kokoon D. Leikkaus tehtiin suomalaisomisteisella The Look-klinikalla Tallinnassa. Koska BB-Henna ei tee töitä, on oletettavaa, että Hymy-lehti kustansi kohublondin silikonit. Tämä tosin jää arvaamisen varaan, toisin kuin Hennan vartalonpiirteet Hymyn mukaan.

Hymyn nettisivuilla on “esimakua” kuvista, jotka oletettavasti julkaistaan netissä kun paperilehdet on saatu ensin kaupaksi. Netissä heräsi heti ahkera keskustelu Henna Kalinaisen uusista rinnoista, ja joku jopa ilmoitti lopettavansa lehden tilauksen kuvien takia. Koska Hymyn tavaramerkki on ollut lähinnä alastonkuvat, jää ihmetyttämää mikä Hennan kuvissa oli niin järkyttävää. Oliko toiset silikonit otettu eri paikkaan, niin että BB-Hennalla on nyt neljä rintaa?

Katso Hymyn juttu BB-Hennan alastonkuvista.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. BB-Henna Kalinainen opettaa yleisöä
  2. BB-Henna Kalinainen jätettiin :’(
  3. BB-Henna Kalinainen häpäisee Argentiinan
  4. Henna Kalinainen ei lämmennyt Jens Kyllöselle
  5. BB-Henna Kalinainen pääsemässä pokeripiireihin