ApulantaMaagisilla festariesiintyjän kyvyillä siunattu Apulanta oli Kivenlahti Rockin lauantain pääesiintyjä. Näin siitä huolimatta, että samana päivänä festareilla esiintyi myös ruotsalainen Backyard Babies. Apulanta ei pettänyt yleisöään: Kun keikan ensimmäiset tahdit räjähtivät kaiuttimista, myös aurinko valui esiin pilvien takaa.

Aiemmin päivällä samalla lavalla soitti mm. Kotiteollisuus, mutta keikka jäi hieman laimeaksi, kun yhtyeellä oli kiire seuraavalle keikkapaikalle, ja lämpömittarin lukema painui kymmenen asteen alapuolelle.

Meininki alueella oli kylmästä säästä huolimatta hyvä. Yleisö oli hieman varttuneempaa kuin hevipainotteisena perjantaina, ja järjestäjät tiedottivat nettisivuillaan päivän olleen loppuunmyyty. Sunnuntaista on siis lupa odottaa erittäin hienoa festaripäivää, kun lavoille nousevat mm. D-A-D, Don Johnson Big Band, Von Hertzen Brothers, Jukka Poika ja Tiskipekka sekä Joensuu 1685.

Juorut.comin videoraportti on muotoutumassa ennennäkemättömän hienoksi, eilen materiaali karttui mm. Apulannan Toni Wirtasen Normandian maihinnousu -muisteloilla.

Festivaaliyleisö

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Kivenlahti Rock ensimmäistä kertaa kolmipäiväinen
  2. Kivenlahti Rock 2009: Sunnuntai ja kuvasato
  3. Kivenlahti Rockin perjantai: hevit esiintyjät ja tihkusadetta
  4. Juoru-TV:ssä Kivenlahti Special!
  5. The Hives toi kevään Helsinkiin