anne-mari-twitterMistä lie tullut kohujulkkis Anne-Mari Berg on saanut tarpeekseen nettiahdistelijoista. Nainen tilittää Twitterissä lopettavansa Facebook -tilinsä kaiken sen levottoman läpän takia.

Anne-Mari Berg kertoo Facebook draaman käyvän syvästi hermoille.

Bookissa jatkuvaa ongelmaa mm. kun frendeinä olevien kundien tyttöystävät riehuvat/itkevät ja vaativat minua poistamaan kundinsa frendeistä.

Anne-Marilla on Facebookissa yli 4000 kaveria. Ei liene kovin yllättävää että iloiseen joukkoon olisi eksynyt muutama ahdistelija. Juorut.comillle hän selvittelee ahdistustaan: “en tiedä onko kesä pistänyt ihmiset liikkeelle, mutta niiin levotonta läppää että jopa mulla palaa proppu”.

Jos kerran Anne-Mari Bergillä palaa proppu! Jatkossa nainen “ignooraa kaikki epäilyttävät henkilöt”. Kuten ehkä esim kaverit joita ei ole koskaan ennen tavannut, tai muuten vaan limaset ja ällöt tyypit. Pidä yhteyttä elämäsi ihmisiin on Facebookin slogan muutenkin.

On Anne-Mari jakanut iloisiakin uutisia: Martina Aitolehden lähestymiskielto pysyy edelleen voimassa.

Tyttö on juontanut myös juoruja:


Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Anne-Mari Berg: “Julkkikset eivät paheksu huumeita”
  2. Hector palaa lavoille
  3. Facebook viisivuotias
  4. Facebook sensuroi Juorut.comia!
  5. Idols-Agnes palaa Prisman kassalta taas musabisnekseen -MIKSI??