Amy WinehouseViimeaikoina lähinnä ihmissuhdesotkujensa takia otsikoissa ollut brittilaulajatar Amy Winehouse on pitkästä aikaa tehnyt uutta musiikkia, mutta sekään ei miellyttänyt kaikkia. Kolme vuotta sitten julkaistu läpimurtoalbumi oli lähinnä soulmusiikkia, mutta nyt Winehouse on huhujen mukaan innostunut reggaesoundeista.

Amy Winehousen levy-yhtiö Universal Records ei reggaetyylin lisäksi pitänyt synkistyneistä sävyistä sanoituksissa. Synkistely tosin vaikuttaa kohtuullisen luontevalta Winehousen nykytilanteessa: Back to Black -albumin vuonna 2006 tapahtuneen julkaisun jälkeen hänen on ollut vieroitushoidossa, syytettynä pahoinpitelystä, ja ilmoittanut, ettei ole saanut seksiä vuoteen ja on siksi niin ryytynyt.

Paluulevyään Amy Winehousen kerrotaan työstäneen Karibialla, ja kovaa tahtia. Rahapulaa tuskin on 11 miljoonaa myyneen kakkoslevyn jälkeen päässyt tulemaan, mutta laulajan henkiselle tasapainolle uusi julkaisu voisi tehdä hyvää.

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Huumevieroitettu Amy Winehouse haluaa adoptoida
  2. Amy Winehouse takaisin lavoille!
  3. Amy Winehouse bikineissä, katso kuvat!
  4. Amy Winehouse haluaa jäädä asumaan Karibialle
  5. Vuoden luuseri: Amy Winehouse