Pelinurkka

Tissipelejä nyt myös eläintensuojelijoilta -Todellakin!

Pamela Anderson PETA Päivän tissipelit tarjoaa eläinsuojeluyhdistys PETA. Breasts not Tests -pelissä tarkoitus on klikkailla tissejä niin nopeasti kuin suinkin pystyy. Miinuspisteitä saat heti jos erehdyt klikkailemaan jotain muuta, esimerkiksi koiraa tai päärynää. Lue lisää!

Tissipelejä nyt myös Applelta -Ei sittenkään!

100px-apple_logoHoplaa! Alastonkuvia sai tiirailla iPhonen ruudulta puolikkaan päivän verran. Markkinointi & Mainonta ilmoitti, että tissit tarjoava Hottest Girls on ensimmäinen alastonkuvia sisältävä sovellus konsanaan. Eipä aikaakaan kun pelin lataaminen kuitenkin keskeytettiin. Lue lisää!

Applelta uutta design-roinaa

100px-apple_logoOmenat ei todellakaan putoile kauas puusta ainakaan Applella. Upouusi, paranneltu ja vallankumouksella varusteltu 3G-iPhone tuli viimevuoden heinäkuussa. Jos ostit trendilaitteen tuolloin, olet jo nyt vaarassa menettää arvokaan apple-statuksesi! Lue lisää!

Project Natal mullistaa liikkeentunnistuksen Xbox 360:lla!

project natalViime iltana pidetyssä Microsoftin lehdistötilaisuudessa julkistettiin isoja uudistuksia Xbox 360 konsolille sekä liuta yksinoikeuspelejä. Suurin pamaus koettiin kuitenkin vasta esityksen lopussa, Microsoftin esitellessä uuden Natal projektinsa. Lue lisää!

Sonyn uusi käsikonsoli vuosi nettiin!

psp-goSonyn uusi käsikonsoli PSP Go on vuotanut Internetin ihanaan maailmaan jo ennen E3-messujen alkamista. Kohtuullisen varmat tiedot uudesta konsolista livahti medioille kun Yhdysvaltojen Playstation storessa olevan Qore-ohjelman uusin jakso pamahti liveksi ennen aikojaan. Lue lisää!

E3 alkaa ensi viikolla!

80px-e3E3 eli Electronic Entertainment expo pamahtaa käyntiin taas ensi viikolla. Peleihin ja pelilaitteistoihin keskittyvä messutapahtuma järjestetään vuosittain touko-kesäkuussa. Messu on avoinna vain kutsun saaneille eli paikalla pyörii pelialan osaajia ja toimittajia. Lue lisää!

Kuukauden peli: Plasma Pong

plasmapongssOkei ei meillä ole mitään kuukauden peli-aihetta. Nyt sattui kuitenkin niin hassusti, että toimitukseen levisi maailman paras peli, nimittäin Plasma Pong. Plasma Pongissa kamppaillaan pallolla vastujan kanssa eräänlaisessa väriavaruudessa. Peli muistuttaa jollain tapaa kuuluisaa ping Pongia. Lue lisää!

Tony Hawk Ride -pelissä pelataan muovisella rullalautaohjaimella

tony-hawk-rideTony Hawk Skateboarding -pelisarja toi rullalautailun ryminällä konsoleille 90-luvulla. Pelisarja tunnetaan kuitenkin nykyään paremmin lähinnä jokaiselle konsolille kehitetyistä roskapeleistä, jotka ovat pysyneet samanlaisina aina Tony Hawk Skateboarding 3:sta lähtien. Lisää vettä Haukan uppoavaan laivaan lisäsi EA:n kehittämä SKATE peli joka ohitti heti ensimmäisellä osallaan haukan myynneissä ja suosiossa. Jotain oli siis tehtävä ja tässä tulos. Lue lisää!

Videopelit myyvät hyvin taantumasta huolimatta

Xbox 360Maailmantalouden taantuma on kääntänyt myyntikäyrät laskuun lähes kaikilla aloilla. Taloustilanteen heikkeneminen kuitenkin vaikuttaa positiivisesti tietyillä aloilla: kun luksustuotteet rämpivät, yksinkertainen viihdyke myy hyvin. Niinpä videopelikauppa hyrrää mukavasti, ja viime vuoteen verrattuna alalla on Suomessa tullut jopa kasvua. Lue lisää!

Real life Pac-Mania Ranskalaisessa supermarketissa!

pac-manRanskalainen, ilmeisesti hyvin tunnettu pilailija Remi Gaillard iskee jälleen, tosin tällä kertaa peliaiheisesti Pac-Man pukuun sonnustautuneena.Tässä Jackassia imitoivassa videossa pojat larppaavat Pac-Manin hengessä paikallisessa supermarketissa, golfkentällä sekä pelihallissa. Lue lisää!

Pirate Bay: “Mene vankilaan, mene suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta”

thepiratebayPirate Bay oikeudenkäynnin ensimmäiset tuomiot on julistettu: 3 miljoonan euron sakot ja vuoden vankeustuomio sivuston perustajille. Tästä voi vain valitaa. Pitäisikö huolestua? Kun keissistä parin vuoden päästä on saatu korkeimman tuomioistuimen tuomio, on Pirate Bayn toiminta kuitenkin ulkoistettu ja vastaaviapalveluntarjoajia ponnahtanut kuin sienet sateella. Lue lisää!

4000 ihmistä sanoo: “Ari Koivunen on perseestä”

ARI KOIVUNENMitä ihmettä Ari Koivunen on mennyt tekemään ansaitakseen 4000 vihaajaa Facebookissa? Arihan on vain laulanut heviä ja puhunut rehellisesti omista mielipiteistään! Naamakirjassa suorastaan lietsotaan vihaa Koivusta kohtaan. Lue lisää!