Musiikki
Kanye "Gayfish" West "lauloi" Flow:ssa

Kanye “Gayfish” West “lauloi” Flow:ssa

Suomessa on lähiaikoina nähty paljon isoja nimiä. Prince ei perunut keikkaansa ja tänään Rihanna mitä luultavammin esiintyy Hietalahden vesisateessa. Kesän isoin nimi on kuitenkin Kanye “Gayfish” West. Lue lisää!

Elektropop-söpistelijöiltä pitkäsoitto

larouxalbumMuutaman huomiota saneen sinkun jälkeen Brittiläinen elektropop-duo La Roux julkaisi taannoin ensimmäisen pitkäsoittonsa. Kokoonpanon toinen sinkku In For the Kill on kuulunut melkoisesti keväästä lähtien ja muutama nimekäs remix takasi hitin myös klubeille. Lue lisää!

Wedding Crashers – ei pelkkä yhtye vaan kokonainen elämäntapa

weddingcrashers-001Juorut.com juotui taas musiikin viettelemäksi ja vinkattiin keikalle. Nouseva indie/rock -bändi Wedding Crashers heitti todella undergroundia keikkaa Helsingin Lepakkomiehen kellarissa. Meininki oli sitä vanhaa hyvää aikaa jo tapahtuessaan. Lue lisää!

Arvostelussa: The Black Eyed Peas – The E.N.D

Black Eyed PeasPlagiointiuutisesta inspiroituneena päätin ottaa selvää millainen on Black Eyed Peasin uusin plagioitu elektromättö. Lue lisää!

Roskilde Festival 2009: Kuumuutta ja ylläreitä

87jd76887Tanskalainen versio Ruisrockista / suomalainen versio Roskildesta pidettiin samaan aikaan eri paikoissa. Erona oli tietysti se, että Roskilde Festival on mittakaavaltaan yhden suhde yhteen (maailman suurimpaan festariin).  Juorut.com sai kuuman raportin Roskilden helteiden uuvuttamalta rokkikansalta. Lue lisää!

Juorut Ruisrockissa kauloja myöten pulloissa!

ruisrock-09Turkkusen Ruisrockissa oli selviytymisessä yhtä kova työ kuin epäselviytymisessä. Lue lisää!

Levyarvio: Alexander Rybak – Fairytales

alexander rybakJuhannuksen kunniaksi päätin ottaa levyarvosteluun hieman populaarimpaa materiaalia, kun yleensä olen keskittynyt enemmänkin indiemateriaalin arviointiin. Juhannus on keveyden juhlaa, ja niinpä valittu levy on euroviisuvoittaja Alexander Rybakin debyytti Fairytales. Lue lisää!

Levyarvio: Don Johnson Big Band – Records Are Forever

records-are-foreverVuonna 2003 kakkosalbumillaan Breaking Daylight läpimurron tehnyt Don Johnson Big Band on erikoinen yhtye Suomessa: bändi nauttii vankkaa kunnioitusta mm. kovana festariesiintyjänä, vaikka bändin laulaja ja keulakuva on tunnetusti absolutisti ja kauhea hippi. Myös yhtyeen musiikki on oudon ennakkoluulotonta ollakseen lähes puhkisoitettua listaradioissa. Lue lisää!

Arto Paasilinna uhkaili suosikkiyhtyeen fania!

pezWikipedian luokituksen mukaan “humoristikirjailijana” tunnettu Arto Paasilinna räyhäsi Kampin kauppakeskuksessa nuorisolle, aiheuttaen pienen välikohtauksen. Tapaus sattui nousevan Nasty Pez -yhtyeeen fanille, joka joutui Paasilinnan nyrkin eteen keskellä väkijoukkoa. Lähteittemme mukaan yhtye ei ole vihoissaan Paasilinalle, mutta pitävät miestä sekopäänä, humoristisessa mielessä. Silminnäkijöiden mukaan Paasilinna oli “peruskännissä”. Lue lisää!

Suomelle moraalinen voitto euroviisuissa

200px-eurovision_song_contest_2009_logoSuomi teki taas suomet. Waldo’s Peoplen ysäridisco “Lose Control” jätti Euroopan kylmäksi ja sai rähmittyä vain parikymmentä säälipistettä. Saimme taas sen mitä ansaitsimmekin: viimeisen sijan. Kaiken hypetyksen jälkeen Suomi olikin surkein. Voiton sen sijaan nappasi ennakkosuosikki Alexander Rybak, Norjasta. Luotettava naapurimaamme jätti Suomen kuitenkin pisteittä. Islanti kahmi roppakaupalla pohjoismaiden ääniä, sillä ainakin artisti oli pirun hyvän näköinen. Lue lisää!

Viisupomo dokasi ennakkosuosikin kanssa -FUDUT!

200px-eurovision_song_contest_2009_logoVenäjän euroviisuraadin pomo sai potkut tehtävistään, sillä hän oli bilettänyt Moskovan yössä Norjan edustaja Alexander Rybakin kanssa. EBU:n säännöt kieltävät tuomareiden olevan tekemisissä viisuartistien kanssa ennen finaalia. Juomapelit vodkalla ovat siis kiellettyjä. Lue lisää!

Euroviisujen toinen semifinaali: vilkkuvaa kakkaa ja kuraa

200px-eurovision_song_contest_2009_logoVenäjällä käydään vuoden iloisinta juhlaa. Naapurimaistamme Norja, Tanska ja Viro olivat tänään kisaamassa järjettömän kivoilla biiseillään vuoden 2009 Euroviisuissa ja pääsivät finaaliin. Näin ollen lauantaina kisaavat kaikki pohjoismaat. Lue lisää!