Juorut ja huhut

Suomen turhimmat uutiset 13.7: Mätäkuun helmiä

helmiTies mistä on taas otsikoita revitty. Kesälaitumilta kuuluvat mätäkuun epämääräiset uutiset alkavat olla hervottomimmillaan nyt, sillä uutisiin pääsevät ainoastaan BB-julkkikset, Tuksu, sinkkuäiti Hinni ja Susan Ruusunen. Lue lisää!

Järkyttävä David Carradinen hirttokuva leviää

David CarradineKuten Juorut.comistakin olemme lukeneet, Kill Bill -näyttelijä David Carradine, 72, löydettiin hirttäytyneenä hotellihuoneestaan Bangkokissa. David oli kuvaamassa leffaa “Stretch”, ja nautti vielä sitomisleikeistä hotellihuoneessaan ennen nukkumaan menoa. Lue lisää!

Suomen turhimmat uutiset 3.6: penistä, kakkaa ja tissejä

kakkaJuorut.comin yksi päätavoitteista on aina ollut laadukaan journalismin levittäminen ympäri maailmaa. Höpöhöpö-uutsoinnille ja kiusallisen huonon kakan jauhajille sen sijaan annamme piiskaa! Maailmassa on puhuttava vain asiasta ja paskastakin on puhuttava arvokkaasti. Tästä poiketen Urheiluviikko uutisoi videosta, jossa pelaajat hiplaavat toistensa penistä. Seiskassa puhutaan politiikasta: BB-Henna laittaisi lapset kaduilta baariin. Findance on taas vasta nyt, vuosia myöhässä, huomioinut sen, että Kim Kardashian omistaa maailman suurimman perseen. Lue lisää!

DNA on nyt “härski” -Elämä on?!

250px-turhapuro_kaksoisagentti_hartikainen Toimihenkilöunioni (TU) julkaisi tänään uutisen matkapuhelinoperaattori DNA:n härskistä toiminnasta. Härski (=hävytön juttu) oli samantien otsikoissa lähes jokaisella suurella uutispalvelulla. TU teki kohupaljastuksensa yrityksen toiminnasta, joka polkee nuorten työnehtolakeja ja jättää käytännössä osan palkoista maksamatta. Nuorisoon kohdistuva hyväksikäyttö on siis meko härskiä. Lue lisää!

Ensimmäinen Selviytyjät -ohjelman voittaja pääsi ulos vankilasta!

SelviytyjätTosi-TV:n ensimmäiset uhrit nousevat haudoistaan. Ensimmäinen Selvitytyjät -kilpailun voittaja haluttiin 13:sta vuodeksi vankeuteen veropetoksista, jotka miljoonan dollarin selviytyjä-palkinto toi mukanaan. Hatch voitti Selviytyjät, mutta hävisi äkkiä Survior  All Stars -kilpailussa. Mies muistetaan sekä lihavuudestaan -että alastomuudesta. Hah. Vankilassa ei varmasti ole hyvä olla tunnettu noista seikoista. Lue lisää!

Hömppäbloggaajat närkästyivät Juorut.comille

arsyttavaOllivaan ihmetteli miksi paskaa kirjoittamalla saa ihmiset kiinnostumaan. Suomen luetuimpiin blogeihin viittaamalla juttu nousi päivässä Juorut.comin luetuimmaksi postaukseksi. Melko hyvä saavutus vaikka sisältö sai tappokritiikin muotiblogien lukijoilta. Kuuluvainen -blogi sentään piti kirjoitusta ihan asiallisena, sillä kaiken kakan pohjalta löytyi mielenkiintoinen kysymys: Miksi ihmiset lukevat paskaa? Vastausta ei löydetty, sillä palaute oli tyyliin “itse olet paska”. Lue lisää!

Miksi viihdeuutiset uppoavat ihmisiin?

kakkaJuorut.com on Suomen selvästi nopeimmin kasvava media. Kävijämäärät ovat tuplautuneet joka ikinen kuukausi, eikä kasvulla näytä olevan mitään rajaa. Syynä on tietenkin loistava markkinointi ja erinoimainen sisällöntuotanto. Kävijämäärät ovat tuplautuneet joka ikinen kuukausi, eikä näytä olevan mitään syytä miksi sivustomme ei jatkaisi kasvuaan. Lue lisää!

Ei hymy-tyttö vaan kandidaatti Jutta viihteellä! Katso villit vilautuskuvat!

cigarron1Hymyssä esiintynyt kuuma bikinityttö Jutta oli viihteellä viikonloppuna kaverinsa Sharonin kanssa. Alkoholia kului runsain mitoin ja tytöt villitsivät koko The Tiger-yökerhon. Paikalla oli myös Suomen Internet-markkinoinnin kuninkaalliset. Lue lisää!

Lindsay Lohanin lohdutustatska ja deittivideo

Kaunis Lindsay LohanÄskettäin naisystävästään Samantha Ronsonista dramaattisesti eronnut Hollywoodin ongelmalapsi Lindsay Lohan on jättänyt eron surut rohkeasti taakseen. Tai ainakin pyrkinyt kahmimaan mahdollisimman paljon julkisuutta erolleen. Hän on esitellyt julkisuudessa Marilyn Monroe -aiheista “lohdutustatuointiaan” ja julkistanut suurta julkisuutta saaneen ‘humoristisen’ deittivideon. Lue lisää!

Täysi luotto Cimmoon!

cimmoCimmo Cyrus on saanut jälleen egoonsa kohotusta. Eräs Kontio kommentoi juhlavasti Cimmolle, että hän saa varmasti ensi viikolla tuupattua. Juorut.com uskoo myös, että Cimmon tuuppauskiintiö saadaan ensi viikolla täytettyä, kuten  niin monesti aikaisemminkin. Lue lisää!

Vatikaani boikotoi Enkeleitä ja Demoneita.

pope-paavi-benedictSuojaamattoman seksin harrastamista kannattava Vatikaanivaltio ei kuitenkaan salli mitä tahansa. Da Vinci -koodin kirjoittajalta on nyt tulossa toinen romaaniin perustuva elokuva, jonka katolinen kirkko aikoo kieltää. Lue lisää!

Lindsayn rahaongelmat puhuttavat Hollywoodia

180px-lindsaylohanmugshotLindsay Lohan ei ole vuoden 2007 flopanneen I Know who Killed Me –elokuvan jälkeen työskennellyt muuten kuin pienissä cameo-rooleissa ja klubiemäntänä. Leveä elämäntyyli ei ole kuitenkaan juuri muuttunut tähden huippuajoista. Ny Daily News raportoi Lohanin nojaavankin entistä enemmän tyttöystävänsä Samantha Ronsonin lompakkoon. Lue lisää!