Yleiset viihdeuutiset
Palkkapalvelu irvailee ministerin kustannuksella

Palkkapalvelu irvailee ministerin kustannuksella

Ukko.fi-palkkapalvelu on reagoinut nopeasti Heidi Hautalan pimeänä ostamaan oviremonttiin. Sivustolle on ilmestynyt oma esittelyteksti, jossa kerrotaan palvelun sopivan erinomaisesti ministereille.
Älä nielaise purukumia! Näin huonosti voi käydä. (Ei heikkohermoisille)

Älä nielaise purukumia! Näin huonosti voi käydä. (Ei heikkohermoisille)

Äitisi on varmasti varoittanut sinua purukumin nielaisemisesta. Nyt asialle on saatu myös tieteellistä todistusaineistoa. Amerikkalainen tutkimusryhmä antoi kahdeksan hengen koekäyttäjille purukumia syötäväksi. Katso miten huonosti heille kävi! Huom. kuva ei välttämättä sovi heikkohermoisille, eikä varsinkaan tosikoille.
Mitä Charlie Sheenin pitäisi tehdä?

Mitä Charlie Sheenin pitäisi tehdä?

Charlie Sheen on taas tuonut avoimen päihteiden käytön ja huumehöyryissä sekoilun takaisin Hollywoodin kartalle. Mies on henkilökohtaisesti sekoillut niin paljon, että hänestä on tullut jo vankka kulttisuosikki. Lue lisää!

Paris Hiltonin oma dokkari MTV:n ensi-illassa.

Paris HiltonSeksivideoprinsessa ja glamourselebutatti Paris Hilton valtaa taas MTV:n ohjelmapaikkoja. Lue lisää!

BB-Hennan ylläri: MULLA ON JO LEUKA!

Henna Kalinainen BB -luokan julkkis Henna Kalinainen ei ole menossa kauneusleikkaukseen uuden leuan toivossa. Hän kertoo jo omistavansa leuan siinä missä muutkin. Lue lisää!

Anne-Mari Berg: “Multa palaa proppu!”

anne-mari-twitterMistä lie tullut kohujulkkis Anne-Mari Berg on saanut tarpeekseen nettiahdistelijoista. Nainen tilittää Twitterissä lopettavansa Facebook -tilinsä kaiken sen levottoman läpän takia. Lue lisää!

Läski Britney jätetään valokuvaamatta Suomessa

Poltaaks toi pilvee -Britney Spears Brineyn Circus-konsertti on tullut Skandinaviassa tunnetuksi perin latteista syistä. Tähden kuvausehdot ovat niin rajoitetut, ettei yksikään lehti ole halukas niitä noudattamaan, paitsi tietenkin Hymy-lehti. Lue lisää!

Michael Jacksonin kuolema: Päivät 12-19

Michael JacksonJacko on ollut kuolleena 19 -päivää. Hän on hiljattain viettänyt maailman seuratuimmat hautajaiset. Tähden hautapaikka sen sijaan on täydessä pimennossa, eikä mikään media edes kerro, onko Jackson todella haudattu vai ei! Lue lisää!

Megan Fox alasti kauhuleffan trailerilla!

Megan FoxVuoden kuumin kauhuleffa on tuloillaan. Jennifer’s Bodyssa on Megan Foxin seksikkyys kietaistu vampyyritarinan ympärille. Jenniferin on pakko tappaa lukio-äijät viekoitellen heidät “tavalla tai toisella” ja sitten imeä (veret). Lue lisää!

Paris Hiltonin BFF kuoli äkillisesti -uutta haetaan Dubaista

Paris HiltonKuluva kesä on ollut suru-uutisten aikaa. Nyt kuolleena on löydetty Paris Hiltonin BFF-finalisti Kat McKenzie. Lue lisää!

BB-Niko ja BB-Henna bilettivät juorut.comin toimittajan kanssa!

BB-NikoSuomen kuumimmat julkkikset BB-Henna ja BB-Niko bilettivät Helsingissä. Ale Pubin vaahtobileet olivat saanet paikalle myös Juorut.comin iloisen toimittajan, nauttimaan sivistyneestä ilmapiiristä ja mukavasta seurasta. Lue lisää!

Michael Jacksonin kuolema: päivä 5

Michael JacksonMichaelin kuolemasta aiheutunut tsunami on tappanut jo arviolta 12 fania. Kuolleiden määrän pelätään nousevan vielä enemmän, sillä hautajaispäivänä monet katkerat Michael-fanit saattavat tehdä itsemurhan. Hautajaiset ja perintö ovatkin kaksi kokokohtaa viidennen Post-jacko -päivän lööpeissä. Lue lisää!