ARI KOIVUNENMitä ihmettä Ari Koivunen on mennyt tekemään ansaitakseen 4000 vihaajaa Facebookissa? Arihan on vain laulanut heviä ja puhunut rehellisesti omista mielipiteistään! Naamakirjassa suorastaan lietsotaan vihaa Koivusta kohtaan.

Ari Koivunen on perseestä ja vois painuu vittuun sen inisevän äänensä kaa -Facebook yhteisö

Tämä on jo vajaa 4000 suomalaisen allekirjoittama mielipide, vaikka sivu on perustettu vasta muutama viikko sitten. Ilmeisesti Suomessa Ari Koivusen vihaaminen julkisesti on tähän asti ollut jonkin sortin tabu. Viimeinkin kirous on rikottu ja asiasta samaa mieltä olevat voivat fiilistellä Ari-vihaansa keskenään.

jos ton näkisin nii turpaan vetäisin.. -Pasi K.
paskaa tikun nokassa koko ipana!helvetin onkimato! -Jesse P.
Voi ristus! *repskops* Meinasin kusta alleni! -Sartsu E.

Ari-vihaajat suoltavat toinen toistaan kiimaisempia kommentteja palstalle. Naamojen perusteella usealla on alkoholiongelma. Tässä olisi Arille oiva tilaisuus kostaa haastamalla tappouhkailijat oikeuteen ja korvauksilla kattaa huonon levymyynnin tuoma morkkis. Vaikka olihan Arin Amoral -bändi ihan hirveen suosittu jo ennen Koivusta.

Silti pakko todeta, että kommentteja lukiessani sympatiani menevät kyllä Arin puolelle. Hävettävän suuri lauma aikuisia suomalaisia inisemässä jostain Idols-voittajasta kimeämmin kuin itse Koivunen. Hohhoijaa. Itselläni ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia pysytellä erossa Arista ja hänen musiikistaan.

Arin antifanisivut

PÄIVITYS: 4000 koivusvihaajan raja rikki! Saadaanko vielä over 9000 ja uusi sisällissota? Missä Arifanien vastaisku?

Ari Koivunenhan on tullut tunnetuksi Idols-skaboista, sekä biljardin pelaamisesta. Kuuluvatkohan myös nettikasinot Arin repertuaariin?

Hei! Jos tykkäsit tästä artikkelista, niin jätä toki kommentti tai tilaa RSS virta ja seuraa uusia artikkeleita automaattisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia:

  1. Ari Koivunen ylitti uutiskynnyksen!
  2. Ari Koivunen avoliittoon Ellen Jokikunnaksen siskon kanssa!